Arsip Tag: rejeki berkah

Rejeki Mbanyu Mili


Kejaba diparingi jiwa lan raga kang sehat tanpa rubeda, manungsa mesti wae pingin uga diparingi gangsar dalan rejekine. Ora mesti kudu akeh, nanging sing baku rejeki bisa mbanyu mili kanthiĀ  berkah lumeber. Senajan sithik ning ajeg lan syukur-syukur sarwa ngepasi … Baca lebih lanjut

Sampingan | Posted on by | Tag | Meninggalkan komentar