Arsip Tag: new normal

New Normal Nggege Mangsa


Corona pancen durung gelem lunga, apa maneh sirna. Gara-gara corona, ibadah Ramadhan sarwa keganggu. Ora ana tarawehan jamaah ing masjid. Ora ana tadarusan, santapan rohani, utawa kuliah subuh. Amarga corona, rencana mudhik dadi wurung. Riaya Idul Fitri wae dibelani ora … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Jagad Jawa | Tag , , , | 6 Komentar