Arsip Tag: kidung tarawihan ramadhan

Kidung Tarawihan Ramadhan


Anyekseni ingsung saktuhune mboten wonten Pangerang, ingkang sinembah, kelawan sakbenere ing ndalem ujude, aning Allah. Anyekseni ingsung saktuhune, Kanjeng Nabi Muhammad iku utusane Allah. Kawulane Allah kang rama Raden Abdullah, kang ibu Dewi Aminah, ingkang dzahir wonten Mekah, jumeneng rasul … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Jagad Religi | Tag , , , | Meninggalkan komentar