Arsip Tag: gundul pacul

Filsafat Gundhul Pacul


Nalika jaman cilik mbiyen, mbok menowo isih akeh bocah-bocah cilik kang nembangake lelagon Gundhul-gundhul Pacul. Jaman pancen wis ngalami owah-owahan. Bocah cilik jaman saiki akeh-akehe malah luwih apal tembang Oplosan utawa Pokoke Njoged. Kena dicoba ning bocah-bocah sak umuran TK … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Jagad Jawa | Tag , , | 1 Komentar