Arsip Tag: aksara Jawa Kuna

Sinau Aksara Jawa Kuna


Merga judul tulisane Sinau Aksara Jawa Kuna, mula nulise uga nganggo ukara Basa Jawa. Ning nggih dingapura, Jawane ya tetep dudu Basa Jawa Kuna lan uga nggunakake aksara Jawa Kuna sing nembe disinauni kuwi mau. Owah-owahan pengirupane menungsa saka cara … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Jagad Jawa | Tag , , | Meninggalkan komentar