Arsip Kategori: Jagad Jawa

Bocah Cilik-cilik


Cipt.: NN Siji loro telu, astané sedheku, Mirengaké pak guru, menowo didangu.   Papat nolé lima dik, lenggahé sing tata, Aja padha sembrono, mundhak ora bisa.   Bocah cilik-cilik, jèjèr tharik-tharik, Sandangané resik, tumindaké becik. Bocah cilik-cilik, jèjèr tharik-tharik, Sandangané … Baca lebih lanjut

Sampingan | Posted on by | Tag , | 6 Komentar

Prei Thirik-thirik


Akhir taun lan awal taun ana ing penanggalan Masèhi mujudaké dina-dina kang akèh prèinané. Wiwit pèngetan dina Riaya Natal tumekané ganti taun ing wengi Taun Baru, yèn katiti ing kalender mesthi tanggal abangé jèjèr thirik-thirik. Wis mengkono prèinan akhir lan … Baca lebih lanjut

Sampingan | Posted on by | Tag , | 2 Komentar