Eling Sembahyang


Pangripta Lagu: Ki Anom Suroto

Ki Anom SurotoWis wancine tansah dielengke

Wis wancine podo nindakake

Adzan wus kumandang wayahe sembahyang

Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagaking agomo

Limang wektu kudu tansah dijogo

Kanti istiqomah lan sing tumakninah

Luwih sampurno yen berjamaah

 

Subuh Luhur lan Ashar

Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar

Magrib lan Isyak jangkepe

Prayogane ditambah sholat sunate

 

Jo sembrono iku prentah agomo

Elingono ning ndonyo mung sedelo

Sabar lan tawakal pasrah sing kuwoso

Yen  kepingin  mbesuk munggah swargo

Iklan

Tentang sang nanang

Hanyalah seorang anak kecil yang belajar menelusuri lika-liku kehidupan di jagad maya
Pos ini dipublikasikan di Jagad Jawa dan tag , , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s